Last van allergische reactie na verven?

U heeft uw haar net in een mooie kleur geverfd en krijgt last van jeuk. Niks om u zorgen over te maken.

Bij de volgende kleurbehandeling krijgt u opeens een heftige reactie. Jeukende hoofdhuid, brandend gevoel en rode bultjes dit kan een allergische reactie zijn op de haarverf.

In alle chemische haarverven zit het stofje PPD en PTD. Hier zijn de meeste mensen allergisch voor. Om er achter te komen waar u allergisch voor bent kunt u bij de huisarts of dermatoloog een allergietest laten doen. Deze test kan aantonen of  u voor de stof PPD allergisch bent of mogelijk voor een andere stof.

Als er sprake is van een haarverf allergie voeren wij ten alle tijden een allergie test uit in de salon. Wij testen verschillende haarverven op de binnenkant van uw arm en dekken het af met een pleister. Na  24 tot 48 uur controleren wij of er spraken is van een allergie. Wanneer dat zo is hebben wij voor u de oplossing.

Door onze ervaring in de afgelopen jaren zijn wij blij dat wij nu ook onze klanten kunnen helpen met een allergie voor haarverf.

De haarverf van Elumen is hier uitermate geschikt voor en wordt zelfs door dermatologen geadviseerd. 

Elumen Goldwell

De haarverf van Elumen is een intensieve haarkleuring zonder oxidanten.

De voordelen zijn:

  • Intensieve, briljante kleuren

  • Uitmuntende glans

  • Uitzonderlijke houdbaarheid

  • Haar dat er verbazingwekkend gezond uitziet • Zonder chemische middelen als oxidatie en peroxide of ammoniak • PPD vrij en daardoor absoluut veilig voor mensen met een PPD allergie.

Laat u adviseren door een van onze collega’s en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

Hair with Compliments